Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας - Hellenic National Youth Council | Πρόγραμμα για την ένταξη νέων από 15-24 ετών στην εκπαίδευση, κατάρτιση και στην αγορά εργασίας


Τεράστια στρατηγική συνεργασία του Ε.ΣΥ.Ν. για την υλοποίηση του Youth Guarantee στην Ελλάδα.

Το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας - Hellenic National Youth Council είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την στρατηγικής φύσεως συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας Και Κοινωνικης Ασφάλισης και τον ΟΑΕΔ στην προώθηση και την υλοποίηση του:
"Υouth Guarantee: Three steps to finding a job” στη χώρα μας.

Το πρόγραμμα υλοποιείται ήδη στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες και τα αποτέλεσμα του, ειδικά στις χώρες του Νότου, είναι πολύ ενθαρρυντικά.

Σκοπός του προγράμματος είναι η ενεργοποίηση και η ένταξη των νέων ηλικίας από 15-24 στην αγορά εργασίας, την επαγγελματική εκπαίδευση, και την κατάρτιση ανάλογα με τα προσόντα και τις δεξιότητές τους.

Στις συγκεκριμένες ημερίδες - εκδηλώσεις θα υπάρξει συμμετοχή εργοδοτών, θεσμικών και εργοδοτικών φορέων, εκπροσώπων ευρωπαϊκών δικτύων, υπηρεσιακών παραγόντων υπουργείων κ.α.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε το Υπουργείο Εργασίας Και Κοινωνικης Ασφάλισης και τον ΟΑΕΔ τόσο για την προσήλωση και την προσπάθεια υλοποίησης του Youth Guarantee στην Ελλάδα, όσο και για την άψογη συνεργασία μας μέχρι και σήμερα.

Σας περιμένουμε όλες και όλους, ώστε βήμα - βήμα να χτίσουμε το μέλλον που μας αξίζει.

Stay tuned..Σύντομα νεότερες πληροφορίες για αναλυτικά προγράμματα και προεγγραφές..

Σχόλια